Voor een speciale gelegenheid op zoek naar het perfecte cadeau? Of HET cadeau voor de persoon die alles al heeft?

Ook hiervoor kunt u bij CreAcademy terecht! Neem gerust contact met mij op : infocreacademy@gmail.com

Originele waardebonnen

Denk hierbij aan waardebonnen voor deelname aan een workshop, voor een gehele privé workshop voor meerdere personen, privé-/les of een schilderij ) . De waardebon wordt in een passend jasje gegoten: spuitbuswaardebon, paletcadeaubon, goudenpenseel, paintdripdoosje, schattige foamcupcake of een speciaalgemaakte stoere CreAcademy dogtag (en nog veel meer). De waardebon kan volledig passend gemaakt worden aan de smaak van de ontvanger.

De bijkomende kosten voor bijzondere waardebon starten vanaf € 3,50 (verpakking) te verhogen met het bedrag wat u als waardebontegoed wenst. De waardebon heeft een geldigheidsduur van een jaar vanaf moment van afgifte. Verzending/bezorging is mogelijk. De kosten hiervan hangen af van de verzendkosten/afstand.

Hier vindt u de link naar het formulier om een waardebon te bestellen.

Een passend kunstwerk

Maatwerk is mijn ding! U zult merken dat een kunstwerk voor iemand anders uitkiezen niet zo makkelijk is. Over smaak valt namelijk niet te twisten. Daarom verzoek ik u een vragenlijst over de (interesses en de smaak van de) ontvanger in te vullen. Hierbij zal ik u ook vragen naar het interieur en speciale (song)teksten, woorden, tatoo’s . Op deze manier gaan we samen de smaak vast stellen, kleurcomposities/ materiaal bepalen en het een kunstwerk met betekenis laten zijn. De link naar het vragenformulier vindt u hier!

Durft u het toch niet aan om (samen met mij) een keuze te maken, dan kunt u overwegen een cadeaubon voor een passend kunstwerk te geven. In dat geval ontvangt u bij de cadeaubon een vragenlijst voor de ontvanger van de bon. De link naar het bestellen van een waardebon vindt u hier!

Een passend kunstwerk samen maken

Hiervoor geldt hetzelfde als hierboven genoemd staat. Alleen gaan we hierbij een stapje verder: Samen met het door u vastgestelde gezelschap gaan we het kunstwerk zelf maken.

Denk bijvoorbeeld aan een jubileum/verjaardag waarbij de (klein)kinderen samen een (graffiti)schilderij/beeld maken. Ook ter teambuilding is het gezamelijk maken van een kunstwerk voor in het kantoor een gezellige activiteit. De link naar het vragenformulier vindt u hier!

Art on Demand & Decors

Naast kunstwerken maken, geniet ik ook van het maken van decors en aankleding. Mocht u voor een evenement ( optocht, show, opening, feest) bepaalde decorstukken nodig hebben, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt dit doen door een e-mail te zenden naar infocreacademy@gmail.com of door het contactformulier op deze site in te vullen.