Ben je tussen de 12 en 20 jaar en zoek je een creatieve uitdaging? Dan ben je van harte welkom in het ArtH#nk. Op zaterdagen van 11.30-13.00 u (speel – en Werkhoeve school Bodegraven, ingang jumbozijde bij de pinpongtafel) gaan we lekker creatief aan de slag!

Wat gaan we doen?

We behandelen thema’s zoals tekenen (natuurgetrouw schetsen, animé, doodlen, anatomie, handletteren), schilderen (pointillisme, stilleven, abstract), paintdripping, recycleART, 3D schilderij creeëren, gipsgieten, piepschuimsnijden en veel meer. Iedereen op zijn eigen tempo. Ik streef ernaar je creatieve grenzen te verleggen door middel van het experimenteren met technieken en materialen. CreAcademy verzorgt de materialen en de begeleiding. Natuurlijk mag een student eigen werk/materialen/huiswerk van (3d/HV/Tekenen) meenemen naar de les.

Kledingadvies

Tijdens de lessen kan je best wel eens vies worden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dus van belang dat je oudere kleren aandoet die vies mogen worden.

Lesgeld

Het lesgeld voor het ArtH#nk is over het jaar opgedeeld in 3 blokken. Het 1e blok komt neer op gemiddeld € 5,- per les. Het 2e en 3e blok komt neer op gemiddeld € 7,50 per les*. U kunt er voor kiezen om het lesgeld voor het gehele jaar in 1 of 3 termijnen te voldoen.

*)De wijziging in het lesgeld bij blok 2 en 3 ontstaat, doordat we die blokken met diverse materialen en technieken aan de slag gaan.

Communicatie

Meeste jongeren beschikken over een mobiele telefoon. Het ArtH#nk heeft een eigen appgroep alleen voor ArtH#onk-studenten. Hierin kunnen ze afwezigheid doorgeven, kunstwerken & ideeën delen.

Een les missen

Iedereen is wel eens een keer een les verhinderd. Een gemiste les kan helaas niet op een ander moment worden ingehaald. Vaak wordt een techniek over meerdere lessen uitgesmeerd. Gemiste theorie zal ik tijdens een andere les alsnog proberen bij te brengen.

Bij structurele afwezigheid door bijvoorbeeld langdurige ziekte is een restitutie van (een deel van het betaalde) het lesgeld mogelijk.

Aanmelden (voor kijkles)

Wil je eens komen kijken? Dat kan. De 1e les is gratis. Aanmelden voor een kijkles kun je aan de hand van het contactformulier (onder “info”) of via een email naar infocreacademy@gmail.com.

Het is ook mogelijk om een blok ArtH#nk (een derde van een lesjaar) cadeau te doen. Hiervoor kun je het formulier voor waardebonnen gebruiken. De link vind je hier.