Hoe werkt het?

In het ArtLab(aratorium) laten we dreumessen, peuters en kleuters met een ouder/begeleider al spelenderwijs kennis maken met kleur, beweging en materiaal. We gaan rollen met de knikkerbak, verfgooien, stempelen, kleien, touwtrekken (verf) en nog veel meer. Zelfs Pietje Potlood komt even op bezoek!

Kledingadvies

Houd er rekening mee dat je tijdens de les best wel eens vies kunt worden (ook de volwassene). Dus doe oudere kleertjes aan. CreAcademy stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan kleding/ eigendommen.

Lesgeld

De eerste les/kijkles is gratis. Vervolgens kun je een strippenkaart kopen. Hierop zitten 5 strippen (5 lessen). De kosten van een strippenkaart zijn € 15 ,-. De strippenkaart heeft een geldigheidsduur van 8 weken.

Aanmelden (voor kijkles)

Wil je eens komen kijken? Dat kan. De 1e les is gratis. Aanmelden voor een (kijk)les kunt u aan de hand van het contactformulier (onder “info”) of via een email naar infocreacademy@gmail.com.

Het is ook mogelijk om een strippenkaart cadeau te doen. Hiervoor kun je het formulier voor waardebonnen gebruiken. De link vind je hier.