Wel eens gedacht aan een workshop …

als Promotie/ Opening-/ Publiciteitsstunt ?

Wilt u een leuke activiteit voor jong en/of oud waarmee u zich onderscheidt van de concurrentie? Of heeft u iets te vieren? Denk eens aan een workshop van CreAcademy op uw locatie! Dit kan variëren van een thema workshop tot een gezamenlijke groeps activiteit of een demonstratie. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

ter Teambuilding/ Viering met uw werknemers ?

Lekker creatief bezig zijn, ontdoet veel stress. Sowieso wordt er altijd veel gelachen als we een actieve workshop doen (zoals bijvoorbeeld paintdripping, gipsen). Tevens kun je bestwel eens verrast worden door de creatieve kunsten van je collega/werknemer/leidinggevende.

Graag verneemt Creacademy uw wensen en maken we een CreA-workshop-Menu voor u. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Een idee krijgen van wat er allemaal kan bij CreAcademy? Kijk eens onder het tabblad Workshops

Speciaal cadeau (laten) maken voor jubileum/pensioen/afscheid van collega ?

Een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid is soms lastig te verzinnen. CreAcademy kan hier wellicht uitkomst in bieden:

  1. We kunnen een workshop houden waarbij er in groepsverband gewerkt wordt aan een gezamenlijk maatwerk kunstwerk. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.
  2. We kunnen aan de hand van de door u verstrekte informatie een passend kunstwerk voor u maken. Denk hierbij niet alleen aan een schilderij, maar ook ruimtelijke kunstwerken.
  3. We hebben waardebonnen voor workshops of een maatwerk kunstwerk.

Zie ook het tabblad ART, bijzondere cadeau’s en waardebonnen.

Wil je de activiteit compleet maken?

Dan mag iets lekkers en een leuke digitale reportage als herinnering natuurlijk niet ontbreken!

CreAcademy werkt samen met een cateraar die diverse broodjes, hapjes en snacks kan verzorgen. Deze cateraar is ook gespecialiseerd in Syrisch eten. Dus mocht je echt een keer iets anders willen…!

Het is ook mogelijk om :

  1. een instant polaroid camera aanwezig te hebben bij de workshops. Het voordeel: direct een herinnering voor mee naar huis. Nadeel: de kosten van polaroid foto’s liggen wat hoger.
  2. CreAcademy foto/video-opnames te laten maken tijdens de activiteit. Dit wordt vervolgens omgetoverd tot een digitale reportage als leuke herinnering. Voordeel: alle zorg voor het vastleggen van deze leuke dag wordt u uit handen genomen. Nadeel: er zit een bewerkingsduur aan vast van 1 tot 3 werkdagen. CreAcademy huurt een specialist in om de reportage te maken.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte. Na ontvangst van uw gegevens kunt u (ovb) binnen 5 werkdagen een offerte en (indien van toepassing) een Crea-workshop-menu tegemoet zien.