Is in jouw huis ook geen doos of wc-rol veilig? Dan is de groep de Klodders echt wat voor jouw kind! Speciaal voor kinderen tussen de 5 en 11 jaar “vanaf oktober 2019 elke woensdag van 13.00-14.00u (Vossestaart 13 te Bodegraven) . Tijdens dit uur gaan we heerlijk knutselen en creeëren. We zullen soms klassikaal aan het werk gaan en soms begeleid ik de kinderen in hun creatieve ontdekkingstocht. De kinderen worden geprikkeld om out-of-the-box te denken. Ze gaan ervaren dat plan B soms nog beter is dan plan A.

Kledingadvies

Tijdens de lessen kan je best wel eens vies worden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dus van belang dat je oudere kleren aandoet, die vies mogen worden.

Lesgeld

Het lesgeld voor de Klodders is over het jaar opgedeeld in 3 blokken (1e €50,-. 2e €55,- 3e € 65,-). Dit komt neer op gemiddeld € 5,00 per les. U kunt er voor kiezen om het lesgeld voor het gehele jaar in 1 of 3 termijnen te voldoen. Hiertoe ontvangt u een factuur met een betaallink.

Communicatie

Voor de ouder die dit wil is er een Klodder- appgroep. Hierin kan afwezigheid doorgeven worden en kunstwerken & foto’s gedeeld worden.

Een les missen

Iedereen is wel eens een keer een les verhinderd. Een gemiste les kan helaas niet op een ander moment worden ingehaald. Vaak wordt een techniek over meerdere lessen uitgesmeerd. Gemiste theorie zal ik tijdens een andere les alsnog proberen bij te brengen.

Bij structurele afwezigheid door bijvoorbeeld langdurige ziekte is een restitutie van (een deel van het betaalde) het lesgeld mogelijk.

Aanmelden (voor kijkles)

Wil je eens komen kijken? Gezellig! De 1e les is gratis. Aanmelden voor een kijkles kunt u aan de hand van het contactformulier (onder “info”) of via een email naar infocreacademy@gmail.com.

Het is ook mogelijk om een blok “De Klodders” (een derde van een lesjaar) cadeau te doen. Hiervoor kun je het formulier voor waardebonnen gebruiken. De link vind je hier.