escort paris

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en zoek je een creatieve uitdaging? Dan ben je van harte welkom bij de Spetters. Vanaf oktober 2019 elke zaterdag van 10.00-11.30 u (Speel- en Werkhoeve Basisschool Bodegraven, ingang bij de pingpongtafel) gaan we lekker creatief aan de slag.

Wat gaan we doen?

Het accent bij deze groep ligt op tekenen/schilderen. We behandelen thema’s zoals tekenen (natuurgetrouw schetsen, animé, doodlen, anatomie, striptekenen, landschappen, mandala, handletteren, pastelkrijten), schilderen ( aquarel, paintdrip, pointillisme, stilleven, abstract) en basis (kleurenleer van Itten, perspectief, enkele grote kunstenaars).

Ik streef ernaar de creatieve grenzen van de leerlingen te verleggen, daarom zullen we ook tijdens deze lessen vleugjes van Handvaardigheid door de lessen gooien. Afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld eigen verf gemaakt (zoals holbewoners) en vervolgens op leisteen getekend. We hebben verfgeschommeld, geschoten, gespoten, geblazen. en nog veel meer.

Kledingadvies

Tijdens de lessen kan je best wel eens vies worden. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dus van belang dat je oudere kleren aandoet die vies mogen worden.

Lesgeld

Het lesgeld voor de Spetters is over het jaar opgedeeld in 3 blokken (1e €55,-. 2e €55,- 3e € 65,-). Dit komt neer op gemiddeld € 5,00 per les. U kunt er voor kiezen om het lesgeld voor het gehele jaar in 1 of 3 termijnen te voldoen. Hiertoe ontvangt u een factuur met een betaallink.

Communicatie

Er is een appgroep voor de ouders (die hiervan gediend zijn). Hierin kan afwezigheid doorgeven worden, kunstwerken gedeeld & foto’s.

Een les missen

Iedereen is wel eens een keer een les verhinderd. Een gemiste les kan helaas niet op een ander moment worden ingehaald. Vaak wordt een techniek over meerdere lessen uitgesmeerd. Gemiste theorie zal ik (indien het mogelijk is) tijdens een andere les alsnog bij brengen.

Bij structurele afwezigheid door bijvoorbeeld langdurige ziekte is een restitutie van (een deel van het betaalde) het lesgeld mogelijk.

Aanmelden (voor kijkles)

Wil je eens komen kijken? Dat kan. De 1e les is gratis. Aanmelden voor een kijkles kunt u aan de hand van het contactformulier (onder “info”) of via een email naar infocreacademy@gmail.com.

Het is ook mogelijk om een blok “De Spetters” (een derde van een lesjaar) cadeau te doen. Hiervoor kun je het formulier voor waardebonnen gebruiken. De link vind je hier.