Een feestje moet je vieren. Dat vindt CreAcademy ook! Vandaar dat elke jarige jop van CreAcademy een (zelfgemaakt) kleinigheidje ontvangt, passend bij het thema van het partijtje/ de workshop.

Bij een partijtje hoort natuurlijk wat lekkers!

Standaard bij elk partijtje is wat te snoepen en limonade inbegrepen.

Het is ook mogelijk om suikerspinnen te serveren, cupcakes te versieren, (en natuurlijk op te eten), popcorn/chips uit te delen, ijsjes te eten. Ook gekleurde pannenkoekjes bakken (op een grillplaat) behoort tot de mogelijkheid (afhankelijk van de leeftijd van het gezelschap wordt er gekeken of zelf bakken een optie is)

Een passende of zelfgemaakte uitnodiging?

CreAcademy kan voor u een passende uitnodiging maken. Van een papieren variant tot een geheel in het thema passende uitnodiging is mogelijk. Denk aan luchtballontjes, toverstafjes, drakeneieren, spuitbusjes, een paletjes en nog veel meer. Ook is het mogelijk voor de jarige om zelf bij CreAcademy een uitnodiging te maken. Houd rekening met een hele middag knutselen.

Catering

CreAcademy werkt samen met een cateraar die hamburgers, frietjes, broodjes knakworst en zelfs Syrische gerechten kan verzorgen (SyrianDutch).

Tafelfriet behoort ook tot de mogelijkheid. Niet iedereen is hiermee bekend. Tafelfriet houdt in dat de tafel geen serviesgoed heeft. De locatie van de ontbrekende borden wordt gemarkeerd met de gewenste saus. In het midden van de tafel komt een bergfriet te liggen. Een grappige hype waar kinderen nogal erg van genieten!

Foto/Video

Bij CreAcademy beschikken we over een polaroid instant camera. Indien gewenst kunnen er bij de workshop polaroid foto’s gemaakt worden.

Ook is het mogelijk om iemand te laten komen die een digitale video-/ fotoreportage maakt van het feest. Zo kun je zelf lekker meedoen/met de kinderen bezig zijn.

CreAcademy maakt van workshops foto’s voor gebruik op socialmedia. Er worden geen herkenbare gezichten geplaatst (met de uitzondering daargelaten dat de ouder permissie hiertoe heeft gegeven).

Hoe krijg ik meer info over de extra’s of boek ik extra’s?

Geef je wensen aan op de vragenlijst CreA-Menu Partijtje of geef het door via het contactformulier. Bij het CreA-Menu/ de offerte worden de wensen vervolgens meegenomen.