Workshops

Ik wil deelnemen aan een workshop met losse inschrijving. Hoe meld ik me aan? U kunt zich aanmelden via het contactformulier of via e-mail naar infocreacademy@gmail.com. Vermeld hierbij de workshop & datum/tijd, aantal personen en evt. leeftijd. U ontvangt binnen 24 uur een ontvangstbevestiging van uw e-mail.

Ik heb mij aangemeld voor een workshop en heb een ontvangstbevestiging ontvangen. Ben ik nu zeker van deelname? Nee, de inschrijving is pas definitief na bevestiging van doorgang & inschrijving/toezending van het betaalverzoek.

Er staat een leeftijdsgroep vermeld bij de Workshop. Het lijkt me leuk om deel te nemen, maar ik val net buiten de leeftijdsgroep. Kan ik toch deelnemen? De vermelde leeftijd is een indicatie. Een jaartje ouder is geen probleem. Jonger kan bij sommige workshops wel van invloed zijn (kracht/fijne motoriek). Meld je gewoon aan en geef duidelijk aan wanneer je 1) jonger bent, 2) ver van de leeftijdscategorie afligt. Twijfel je? Bel of app gewoon even: 0623492251.

Gaat een workshop met losse inschrijving ook door bij laag animo? Een week voor de workshop inventariseren we de animo. Op dat moment wordt de beslissing genomen. U krijgt sowieso bericht. Bij bevestiging van de doorgang van de Workshop zenden wij een betaalverzoek mee. U kunt daar gebruik van maken. U mag echter ook (gepast!) contant betalen voor aanvang van de workshop.

Ik heb mij aangemeld, maar geen ontvangstbevestiging ontvangen binnen 24 uur. Gaat dit wel goed? Nee, hier klopt iets niet. Neemt u svp contact met CreAcademy op : infocreacademy@gmail.com of 0623492251.

Is er een kledingadvies voor workshops? Wij verzoeken u oudere kleding aan te trekken. Kleding waar een vlekje op mag komen. Al werkt u nog zo netjes, zegt dit niets over uw buurman. Zeker bij de verf/gips/graffiti workshops is oude kleding verplicht. Standaard zijn er schortjes & handschoenen aanwezig. Bij sommige workshops ook veiligheidsbrillen en mondkapjes. Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om hier (juist) gebruik van te maken. CreAcademy is niet aansprakelijk voor schade aan kleding/goederen.

Partijtjes/privé workshop

Ik wil een privéworkshop/partijtje. Wat moet ik doen? Op de menubalk vind je het tabblad partijtje. Hier vind je een hyperlink naar een formulier. Het formulier vind je ook terug onder Info-contact .We verzoeken u dit in te vullen en te verzenden. U ontvangt binnen 24 uur een ontvangstbevestiging. Vervolgens krijgt u z.s.m. (uiterlijk 5 werkdagen) een CreA-menu toegestuurd. Als u namens een bedrijf contact op neemt, verzoeken wij u onder het menu: “voor Bedrijven” te kijken.

Ik heb het CreA-menu ontvangen. Hier zit niet tussen wat ik zoek. Wat nu? Voelt u zich niet bezwaard om dit te melden. Het goede hiervan is, is dat u een beter beeld hebt gekregen van wat u wel wilt. U kunt de e-mail met het CreA-menu beantwoorden en hierin aangeven welk deel u niet en welk deel u wel aansprak. We maken gewoon een nieuw menu.

Ik wil graag de datum gelijk definitief hebben, ook al heb ik nog geen keuze gemaakt in het CreA-menu. Kan dat? U kunt een optie op een datum +tijd nemen. Minimaal 1 week van te voren dient bekend te zijn of de optie definitief wordt. De offertebevestiging die u ontvangt na een keuze uit het CreA-menu geldt als het definitief maken van een optie.

Ik wil de Extra’s als nog wijzigen. Kan dat? Tot twee dagen voor de workshop kunt u wijzigingen doorgeven ten aanzien van de Extra’s voor partijtjes.

Ik heb een wijziging in het aantal deelnemers. Wat nu? Bij wijziging van het aantal deelnemers is het moment van doorgeven wel van belang. Neem s.v.p. zo spoedig mogelijk contact op : infocreacademy@gmail.com / 0623492251. (tussen 8.00-22.00u). We doen altijd ons best om in te spelen op de wijziging. Vaak lukt het, maar helaas is het niet altijd mogelijk ( ivm speciaal bestelde artikelen). Kijk onder het menu: Info/contact- spelregels & voorwaarden voor de annuleringsvoorwaarden.

De jarige jop is ziek. Wat nu? Tja, dat is heel erg vervelend. Allereerst beterschap!! Een partijtje zonder jarige jop kan natuurlijk niet. Neem zo snel mogelijk contact op en we plannen gelijk een andere datum in!

Is er een kledingadvies voor workshops? Wij verzoeken u oudere kleding aan te trekken. Kleding waar een vlekje op mag komen. Al werkt u nog zo netjes, zegt dit niets over uw buurman. Zeker bij de verf/gips/graffiti workshops is oude kleding verplicht. Standaard zijn er schortjes & handschoenen aanwezig. Bij sommige workshops ook veiligheidsbrillen en mondkapjes. Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer/leider van het gezelschap om hier (juist) gebruik van te maken. CreAcademy is niet aansprakelijk voor schade aan kleding/goederen.

i

Particuliere les

Bedrijven

Ik heb het CreA-menu ontvangen. Hier zit niet tussen wat ik zoek. Wat nu? Voelt u zich niet bezwaard om dit te melden. Het goede hiervan is, is dat u een beter beeld hebt gekregen van wat u wel wilt. U kunt de e-mail met het CreA-menu beantwoorden en hierin aangeven welk deel u niet en welk deel u wel aansprak. U mag natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen (0623492251). We maken vervolgens een nieuw menu voor u.

Scholen/BSO’s

Kunstwerk

Betalen

Annuleren

Veiligheid

Schade