CreAcademy verzorgt naast losse workshops ook structureel les aan jeugd en jongvolwassenen. Vanaf 1 oktober 2019 is er elke week les, met uitzondering van de officiële vakantie(dagen). Voor de zaterdagles geldt in het geval van 1 week vakantie dat de eerste zaterdag de les vervalt en de tweede zaterdag de les wel door gaat.

De insteek van CreAcademy is om al spelenderwijs nieuwe technieken & basiskennis te leren. Ik probeer kinderen te stimuleren hun creatieve grenzen en denken te verleggen. Uiteraard gaat het er vooral ook om dat je lekker creatief bezig bent!

De woorden “Kan ik niet”  bestaan niet in mijn woordenboek. Daar vind je alleen “Ik weet NOG niet hoe ik moet beginnen” ! Dit leidt ertoe dat er zo veel mogelijk is bij CreAcademy. Ik ben contstant bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken en workshops. Als klas van de CreAcademy pluk je hier ook de vruchten van: met regelmaat worden nieuwe dingen uitgetest tijdens de les. Inmiddels beschik ik over een schat aan ervaring en kennis die ik graag met jullie deel.

Kijk eens in het lesrooster en klik op de groepsnamen. Daar vind je informatie over de groepen

Het is ook mogelijk om een strippenkaart of een blok (een derde van een lesjaar) cadeau te doen. Hiervoor kun je het formulier voor waardebonnen gebruiken. De link vind je hier.