Jeeeeee!! Je bent jarig!!! Tijd voor een feestje!!

Ik help je graag er een onvergetelijke dag van te maken.

Er is heel veel mogelijk bij CreAcademy. De CreAcademy beschikt namelijk over een arsenaal aan workshops. Ook ten aanzien van de locatie, materialen/technieken en extra’s is er veel mogelijk .Vandaar dat je hier geen waslijst aan workshops terugvindt. Dat zou alleen maar onoverzichtelijk worden. Wil je toch een idee krijgen van wat er allemaal te doen zou zijn? Kijk dan even onder het kopje Workshops.

CreAcademy doet graag aan maatwerk. Ik kan trots zeggen dat er tot nu toe op de partijtjes bij CreAcademy nog geen identieke workshop is geweest. Ik zie het als een uitdaging om dat zo te houden.

Wanneer je overweegt CreAcademy in te huren voor een workshop verzoek ik je de vragenlijst CreA-Menu te beantwoorden. Aan de hand van de antwoorden zal ik een aantal (combi-)workshops voorstellen, in de vorm van een vrijblijvend CreA-Menu. Kijk vervolgens rustig of er wat passends voor je zit. Als je andere ideeën of combinaties wenst, laat het vooral weten. Ook kun je op de vragenlijst aangeven of je (info over) bepaalde extra’s wenst, zoals uitnodigingen, versnaperingen en foto/video.

Het is mogelijk om een optie op een datum en een tijd te nemen. Standaard houd ik de woensdagmiddag (na 14.30 u), vrijdagmiddag (vanaf 15.00u) en zaterdagmiddag (vanaf 13.00u) in mijn agenda open voor (partijtjes)workshops.

De locatie van de workshop is van meerdere factoren afhankelijk: grootte van het gezelschap, soort workshop en het weer. Wensen ten aanzien van data en locatie kunnen onder “opmerkingen” in de vragenlijst vermeld worden. CreAcademy maakt op dit moment gebruik van 3 locaties:

  1. Vossestaart 13 Bodegraven (mijn woonhuis en werkplek)
  2. Forza Dansstudio, Doortocht 20 Bodegraven (in te huren, met bijkomende kosten)
  3. Speel- en Werkhoeve basisschool Bodegraven (in overleg te huren)

Klik hier voor de link naar de Vragenlijst voor het samenstellen van het CreA-Menu.